OFFICIËLE DEALER VAN


Categorieën

Betalen via:

EXCLUSIVE FOR DOGS
That’s all what your dog needs 

Graag willen wij ons aan u voorstellen:

ons hele leven zijn wij met huisdieren vertrouwd. Een leven zonder huisdieren is voor ons geen optie.  Zestien jaar geleden hebben wij gekozen voor Shar-Pei's, als hondenras. Wij lieten twee Shar-Pei's uit de V.S. overkomen. De roedels groeiden uit tot negen Shar-Pei's. Wij namen regelmatig in Europa deel aan schoonheids-wedstrijden. Met mate hebben wij tot aan 2007 een aantal nestjes gefokt. Tussentijds kregen onze honden steeds meer ruimte, zoals buiten speelweiden, als binnen in huis, ter beschikking,. In begin 2015 is onze laatste Shar-Pei op 12 jarige leeftijd overleden.

Een leven zonder honden, konden wij ons niet voorstellen.  Wij gingen vervolgens op zoek naar een kleiner ras. Dit zou wat makkelijker zijn o.a. bij het meenemen. Al jaren waren wij gecharmeerd van het Naakthonden - ras. Onze definitieve keus werd daardoor al snel gemaakt en onze eerste Chinese Naakthond werd een feit. Onze derde hond is een American Hairless Terriër geworden. Deze hebben wij zelf uit de V.S. opgehaald.

Maar ja, Naakthonden hebben toch wel wat kleding nodig, als bescherming tegen de koude,  tegen de zon of tegen de regen. Om die redenen zijn wij op zoek naar geschikte hondenkleding gegaan. De standaardkleding in Nederland is niet al te duurzaam door  een gebrek aan detail in een vakkundige afwerking. Een hond is beweeglijk, holt en rolt. De kleding mag geen belemmering voor de beweeglijkheid van de hond vormen door een slordige pasvorm en een slecht design. De hondenkleding moest van hoge kwaliteit zijn, high fashion, dus echt iets speciaals en onderscheidend. Wij legden de lat voor ons zelf dus zeer hoog.

Wij zijn uiteindelijk  terecht gekomen bij het exclusieve merk  “ForMyDogs”.  Het merk voldoet niet alleen aan onze hoge eisen, maar ook het design was verrassend, fris en doordacht. Wij waren op slag verkocht door dit hondenkledingmerk. Wij hebben direct een aantal kledingstukken voor onze eigen honden besteld. Eenmaal de kleding in huis gekregen, werd ons enthousiasme alleen maar groter: de kwaliteit was boven verwachting, alles was perfect afgewerkt, en de binnenkleding was zelfs dubbel gevoerd. Ons enthousiasme werd nog groter, toen wij onze honden deze kleding hadden omgedaan. De pasvorm is geweldig en de honden konden zich vrij bewegen. Dat was een genot voor onze ogen en voor de honden zelf. 
Wij wilden dit merk niet voor andere honden en hondenbezitters onthouden. Zo is onze  Webwinkel “Exclusieve For Dogs” ontstaan en zijn wij dealer van het Exclusieve merk “ForMyDogs” geworden.

De “ForMyDogs” - collectie bestaat uit een zeer exclusieve hondenkledinglijn, accessoires en aanverwante artikelen. De volledige collectie wordt door eigen designers ontworpen en is van een zeer hoge kwaliteit. Dit vindt u terug in onder andere de uitstraling, afwerking en de juiste keuzes in materialen. Er zijn verschillende rassen  ingezet om tot de juiste pasvorm te komen, zodat het comfort voor de hond optimaal is, en deze er vrij en lekker  in kan bewegen. De  “ForMyDogs” -  collectie wordt 2 x per jaar vernieuwd met een lente/zomer collectie en een herfst/winter collectie, zodat wij op de laatste modetrends kunnen inspelen en aanbieden. 

In de “ForMyDogs” -  collectie vindt u:
Exclusieve “ForMyDogs”  hondenkleding, hondentassen, hondenbedden, halsbanden, riemen, showlijnen, speeltjes en schoenen.

“Exclusive For Dogs” zal voortdurend naar nieuwe exclusieve items voor uw hond op zoek zijn. Deze vindt u op onze Webshop onder de button “new arrival”.

Privacy & Cookies  |  Inloggen
Copyright 2020 Exclusivefordogs.nl
cmsXpress Site Solutions